Top 5 zodii care vor avea noroc în dragoste în 2015

Anul 2015 se apropie cu pasi repezi, iar o parte dintre zodii se pare ca vor avea o perioada plina de succese pe plan personal. Afla daca si tu faci parte dintre zodiile norocoase.   

04 ian. 2015, 11:54
Top 5 zodii care vor avea noroc în dragoste în 2015

GEMENI

Fie ca va doriti sau nu, anul 2015 se anunta a fi unul de succes pe plan personal. Daca sunteti deja implicata intr-o relatie, atunci lucrurile vor evolua de la sine, iar pasii pe care ii veti face vor fi foarte importanti, existand chiar si posibilitatea unei nunti sau a maririi familiei.

In cazul in care inca nu aveti pe cineva alaturi, atunci trebuie sa va pregatiti pentru o perioada intensa, in care barbatii vor fi fermecati de personalitatea voastra, asa ca voua nu va mai ramane decat sa alegeti ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

FECIOARA

Astrele va vor oferi un suflu nou relatiei de cuplu pentru viitorul an, ceea ce inseamna ca veti gasi noi activitati in comun cu persoana iubita si veti petrece ceva mai mult timp impreuna.

Daca inca nu v-ati gasit pe cineva, climatul este plin de tandrete, dar si lejeritate, sub influentele astrelor. Veti fi intr-o dispozitie seducatoare, de aceea sansele sa va gasiti jumatatea sunt foarte mari, insa trebuie sa fiti atente pentru a nu cadea in vreo capcana.

BALANTA

Lucrurile vor incepe sa se aranjeze si pentru voi pe plan sentimental, mai ales dupa ce ati trecut printr-o perioada destul de agitata din acest punct de vedere. Pentru femeile implicate deja intr-o relatie, atmosfera se va detensiona si vor avea parte de numeroase surprize placute din partea partenerilor de viata.

Daca sunteti singure, atunci trebuie sa va pregatiti pentru un an incarcat, in care veti intalni multe persoane interesante, asa ca veti avea de unde sa alegeti, iar spre sfarsit chiar exista sanse ca cineva sa aiba un avantaj in inima voastra.  

Citeşte mai mult pe perfecte.ro