Top 5 zodii cu cel mai frumos trup. Cine sunt ZEIŢELE zodiacului

Cocheta si delicata sau mai degraba rece si cu trasaturi masculine? Nu toate femeile sunt atractive si senzuale, iar aici e "vinovata" conjunctura astrala din momentul nasterii lor.

24 aug. 2015, 08:57
Top 5 zodii cu cel mai frumos trup. Cine sunt ZEIŢELE zodiacului

Iata care sunt zodiile care au cel mai frumos chip si cel mai armonios trup:

Balanta

Balanta este femeia prin excelenta. Are trasaturi venusiene, dulci si placute. Ochii ei sunt mari si expresivi, iar pielea este luminoasa, alb-roz, catifelata. Are buze carnoase, rumene, extrem de senzuale. Zambeste frumos ai aproape fiecare nativa face si gropite in obraji. Talia este bine marcata, iar soldurile ii sunt rotunde. Gesturile nativei din Balanta sunt relaxate si gratioase.

Taur

Este inzestrata cu o feminitate coplesitoare, reusind astfel sa se numere printre cele mai frumoase reprezentante ale zodiacului. Are un trup zvelt, alungit, dar isi pastreaza formele oricat de subtire ar fi. Are, in general, sanii plini, talia subliniata si mainile si picioarele bine facute. Emana senzualitate chiar daca ia cateva kilograme in plus. Ochii ei mari si bine conturati de sprancene inalte sunt foarte atractivi.

Scorpion

Aerul misterios al acestei native o face extrem de sexy. Se remarca datorita senzualitatii pe care o emana, reusind sa faca din barbati ceea ce isi doreste. Are parul bogat, buzele senzuale si rumene, iar trupul ei este unduitor si incitant. Pana si vocea ei are un magnetism aparte datorita asprimii sale, iar privirea ei plina de forta te scaneaza si te copleseste. Cu alte cuvinte, este genul de femeie fatala.

Citeşte mai mult pe ele.ro