Top 5 zodii infidele: Fereşte-te de aceşti oameni

HOROSCOP: Crezi ca increderea este importanta intr-o relatie? Nu ti-ar placea sa fii inselata, nu? Minimalizeaza-ti sansele de a fi cealalta femeie din viata partenerului, intrand in relatii cu barbatii care dau dovada de loialitate.

01 aug. 2015, 15:07
Top 5 zodii infidele: Fereşte-te de aceşti oameni

HOROSCOP: Infidelitatea este greu de iertat, chiar si atunci cand este influentata de astre. Afla cat de predispus este partenerul tau sa cada in capcana tradarii, in functie de zodia lui.

Top 5 semne zodiacale infidele:

Berbec.

Daca barbatii din zodia berbec ar trebui sa isi dezvaluie cele mai mari defecte, lipsa loialitatii s-ar afla, fara indoiala, pe primele locuri. Este ideal sa ai langa tine un astfel de barbat, dar numai atunci cand vrei un amant. Pentru relatii de lunga durata, bazate pe incredere si stabilitate, nu este chiar o optiune fericita.

Berbecii sunt mereu in cautare de nou, de aventura, de provocare. Sunt pasionali, insa pasiunea lor se stinge la fel de repede precum a inceput.

Scorpion.

La fel ca barbatul berbec, scorpionul este unul dintre cei mai buni amanti. Cuceritori si pasionali, scorpionul incepe sa calce stramb atunci cand asteptarile nu i se mai implinesc. El este predispus la infidelitate, mai ales daca este privat de sex si va se va razbuna intotdeauna daca este tradat.

Pestii.

Nu ii plac relatiile lungi. Nu isi respecta promisiunile. Nu este un partener de incredere. Barbatii nascuti sub semnul zodiacal pesti pot juca foarte bine rolul de amanti, pot fi pasionali, dar si sensibili. Ei au calitati care seduc orice femeie. Sunt indrazneti, dar politicosi. Sunt pasionali, dar au deseori conflicte emotionale greu de inteles. Sunt buni la pat, dar dificili precum prieteni. Fiind firi duale, preocupate de cei din jur, ajung sa cada usor in plasa seductiei. Ei pot avea, cu usurinta, chiar si mai multe partenere in acelasi timp, fara sa se simta vinovati de tradare.

Citeste restul articolului pe Demoiselle.ro