Top 6 greşeli pe care le fac femeile la pat

Doamnelor, haideti sa fim cinstite cu noi insine si sa admitem ca pe langa multiplele greseli pe care le constatam mereu la partenerii nostri (mai mereu se grabesc catre penetrare, niciodata nu ne ofera un preludiu atat cat ni l-am dori, si nici nu ne saruta ca-n filme!) totusi e nevoie de doi intr-un dans, fiindca si noi, la randul nostru, comitem suficiente erori care ii pot leza si le pot ridica probleme de tot felul partenerilor nostri.

12 oct. 2017, 18:43
Top 6 greşeli pe care le fac femeile la pat

Iata mai jos o lista a celor mai grave si des intalnite 6 erori pe care femeile le pot face in dormitor:

1. Nu iei initiativa

Pe multe dintre noi ne preocupa sa nu fim cumva catalogate prea insistente sau agresive, daca cumva preluam initiativa cand vine vorba de sex. Potrivit Prof. Les Parrot – profesor de psihologie la Universitatea Pacific din Seattle, nimic nu e mai rau decat sa fii lipsita de initiativa cu partenerul tau, cand vine vorba despre sex. Profesorul explica:” Daca ajung sa inteleaga ca numai ei initiaza mereu avansurile, barbatii se vor simti frustrati, neimpliniti si asa se instaureaza dezechilibrul in cuplu”.Si barbatii au aceleasi dorinte sexuale, asa ca si ei isi doresc sa fie curtati si sa primeasca avansuri. In plus, vor ajunge sa creada ca femeia nu e la fel de interesata in sex sau nu la acelasi nivel ca si ei.

Nu va neglijati, asadar, partenerul, aratati-va interesul in ceea ce-l priveste si preluati initiativa. Partenerul vostru va aprecia mai mult decat va imaginati acest gest si satisfactiile nu vor intarzia sa apara de ambele parti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.