Top 9 motive ale infidelităţii la femei

De ce insala femeile? Este intrebarea cu care isi bat capul dintotdeauana barbatii si la care n-au gasit pana acum raspunsul corect.

21 dec. 2014, 20:24
Top 9 motive ale infidelităţii la femei

Exista foarte multe motive pentru care o femeie alege sa fie necredincioasa. Cu toate acestea procentul sotiilor care calca stramb este mai mic decat cel al barbatilor. Asa ca domnilor, inainte sa observam paiul din ochii jumatatilor noastre mai intai trebuie sa vedem barna dintr-ai nostri. Iata top 9 motive pentru care partenerele insala:

1. Insuficient sex acasa

Va amintiti zilele de inceput cand cu greu trece o zi fara sex? Intre timp lucrurile au luat o intorsatura noua, au aparut copii si brusc, somnul a devenit mult mai important decat orice partida buna de sex. Sotia a inceput sa se simta urata si nedorita. Nu de mirare deci ca ea a inceput sa caute in alta parte. Pentru a nu se ajunge aici, pentru a mentine flacara aprinsa, invit-o in oras, intr-o seara, trimite-i mail-uri provocatoare la pranz, demonstreaza-i ca o gasesti la fel de atragatoare precum la primele voastre intalniri.

2. Fata cea rea

Cum pentru unii barbati fidelitatea nu este decat un cuvant in dictionar, exista si femei care simt nevoia unei schimbari a partenerului. Acest comportament este raspunsul la schimbarile majore care au loc in viata ei: pierderea masiva in greutate, schimbarea locului de munca, prieteni noi etc. Mentine toate canalele de comunicare deschise cu ea, astfel ca partenera ta sa vorbeasca cu tine despre ce se intampla cu ea decat sa caute senzatii tari in cluburile de noapte.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.