TOP. Câte case au politicienii. Vezi pe ce loc se află Elena Udrea sau Traian Băsescu

Orice român visează la o casă. Politicienii, oameni cu stare, și-au îndeplinit de mult acest vis. Şi-au cumpărat nu una, ci mai multe locuinţe, vile de lux sau apartamente spaţioase ori case de vacanţă.

RomaniaTV.net
19 ian. 2012, 07:40
TOP. Câte case au politicienii. Vezi pe ce loc se află Elena Udrea sau Traian Băsescu

Nu ştim dacă sunt cei mai bogaţi, dar cu siguranţă au cele mai multe locuinţe. Vorbim despre Gabriel Oprea şi Attila Verestoy. Ambii au câte şapte locuinţe. Liderul UNPR are două apartamente, trei case de locuit și două case de vacanță. Udemeristul Attila Verestoy are nu mai puțin de cinci apartamente, o casă de locuit plus una de vacanță.

Locul trei în top este ocupat de liberalul Călin Popescu Tăriceanu. Fostul premier are șase locuințe: cinci apartamente și o casă de vacanță.

Elena Udrea se află de abia pe locul şapte, cu trei locuinte personale, în timp ce președintele Traian Băsescu este pe locul nouă, cu două locuințe, la egalitate cu Crin Antonescu, Sorin Oprescu ori Adrian Năstase.

La polul opus se află politicieni precum Ion Iliescu, Roberta Anastase sau Emil Boc, toți proprietari ai unei singure locuințe.