Top trei perechi de zodii care sunt total opuse şi nu pot forma niciodată un cuplu fericit

Se spune că opusurile se atrag, însă nu este mereu așa. Pentru ca două persoane să fie împreună și să aibă o relație serioasă și sănătoasă, trebuie să fie compatibile din toate punctele de vedere.

18 feb. 2018, 07:27
Top trei perechi de zodii care sunt total opuse şi nu pot forma niciodată un cuplu fericit

Astrele de dezvăluie care sunt semnele zodiacale care nu vor putea fi niciodată împreună pentru că au caractere complet diferite și nu se vor înțelege de nici o culoare. Atât timp cât sunt împreună, își vor face doar rău.

Iată care sunt aceste perechi de zodii:

CAPRICORN și VĂRSĂTOR:

Vărsătorii sunt persoane cu multă imaginație și creativitate, care iubesc să experimenteze, iar acest lucru îl va scoate din minți pe monotonul capricorn de fiecare dată. Acești nativi sunt atât de tradiționaliști, încât își vor dori doar o familie unită.

Nativii din vărsător pun mare accent pe independență și le-ar plăcea să facă cât mai multe călătorii și să ducă o viață plină de aventură, însă capricornul nu înțelege aceste dorințe. El vrea ceva cât mai stabil și calm. Relația dintre aceste două semne zodiacale se va destrăma încet, încet.

BALANȚĂ și SCORPION:

Nativii din scorpion sunt persoane misterioase și destul de arogante, iar acest lucru îl va face pe nativul din balanță să se îndrăgostească imediat de scorpion. Cu toate acestea, va descoperi curând că nu au nimic în comun.

Scorpionii sunt duri și reci, extrem de hotărâți, iar balanțele sunt mereu echilibrate, indecise și destul de sentimentale. Scorpionii sunt posesivi, geloși și au o personalitate puternică care nu se lasă înmuiată nici de dragostea pe care o poate oferi balanța.

Acești doi nativi nu se pot înțelege pentru că sunt total opuși. Balanța va vrea să iasă oricând să se distreze, în timp ce scorpion preferă să stea în casă să se relaxeze.

LEU și RAC:

Ce să iasă bun din această combinați de două zodii romantice și puțin narcisiste? Racul, sensibil și emoțional, se va îndrăgosti de leu, însă relația nu va dura pentru că vor reuși să comunice cu mare greutate.

Vor avea o relație tumultoasă pentru că racul își dorește stabilitate și liniște din toate punctele de vedere, iar leul visează la abundență. Mai mult decât atât, leul se plictisește destul de repede, iar stabilitatea pe care și-o dorește racul se poate să nu mai existe.