Top trei zodii care îşi vor minţi întotdeauna partenerul. Vezi daca te numeri printre ele

Dragostea este un subiect extrem de amplu. Toată lumea își dorește iubire, cine romantice, promisiuni, însă de cele mai multe ori se ajunge la minciuni. Cu siguranță ți s-a întâmplat și ție, măcar o dată, să te mintă partenerul de viață.

16 ian. 2018, 15:40
Top trei zodii care îşi vor minţi întotdeauna partenerul. Vezi daca te numeri printre ele

Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale care mint ce mai des în dragoste. Iată care sunt acestea potrivit estisuperbă.ro.

TAUR:

Deși de cele mai multe ori acești nativi sunt extrem de sinceri, uneori chiar dureros de sinceri, pot trece cu ușurință de la sinceritate cruntă la minciuni dureroase.

Taurii pot trece de la persoana deschisă și cu care s-a obișnuit toată lumea, la o persoană mincinoasă de primă mână. Vor minți ori de câte ori vor avea ocazia și va trebui să-și dea singuri seama că nu este bine cm procedează.

În dragoste, minciuna este deja o obișnuință și își vor minți partenerul de viață pentru a obține ceea ce-și doresc. Cu toate acestea, deși le merge de fiecare dată, totul are o limită și partenerul lor se va sătura la un moment dat.

GEMENI:

Aceste native sunt cunoscute ca fiind persoane înșelătoare și alunecoase. Dacă până acum au fost iertate de fiecare dată, acum nu mai este nimic cert. O altă minciună gravă îl va face pe partenerul lor plece imediat.

Gemenii mint de cele mai multe ori pentru a-și menaja partenerul, însă, deși au cele mai bune intenții nimeni nu vrea să fie mințit de partenerul de viață. Minciunile lor nu vor dura mult, mai ales că trecutul lor nu este lipsit de păcate.

LEU:

Cine să fie pe primul loc dacă nu nativii din zodia leu. Minciunile or să stea lipite de buzele acestor nativi și va veni o vreme în care nici ei nu vor mai realiza că spun minciuni pentru că va fi deja o obișnuință.

Deși ei sunt cei mai mari mincinoși în dragoste, au mari pretenții de la partener și nu suportă fie mințiți. Ar trebui să se tempereze dacă vor să își păstreze partenerul aproape în continuare.

Citeşte şi Cele trei zodii pentru care 2018 va fi un an genial