Topul celor mai romantice 4 zodii. Te vor surprinde mereu cu gesturi frumoase

Fiecare femeie își dorește un bărbat romantic, care să o facă să se simtă iubită și apreciată, însă nu toți bărbații sunt construiți astfel încât să facă gesturi romantice pentru partenerele lor.

18 ian. 2018, 11:40
Topul celor mai romantice 4 zodii. Te vor surprinde mereu cu gesturi frumoase

Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile romantice și care te vor surprinde mereu cu gesturi tandre, scrie estisuperba.ro. Vezi care sunt aceste zodii:

Citeşte şi HOROSCOP: 3 zodii predispuse sa ajungă amante

TAUR:

Nativii acestei zodii sunt extrem de fericiți atunci când fac un gest frumos pentru persoana iubită și iubesc la nebunie să-și surprindă partenerii cu surprize romantice.

Citeşte şi 

Taurii nu se așteaptă să primească ceva înapoi și se mulțumesc doar dacă îi văd pe cei dragi zâmbind. Acești nativi oferă cadouri fără motiv și dacă cei din jurul lor sunt fericiți, atunci și ei sunt.

RAC:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt foarte intuitivi și știu ce le trebuie partenerului lor înainte ca aceștia să spună ceva. Citesc foarte bine oamenii și cine are în viața lor un rac, este foarte norocos.

Chiar dacă au zile proaste și se află în situații dificile, acest lucru nu-i oprește pe raci să le ofere afecțiune partenerului lor. Le pasă mult de cei din jur și vor să fie fericiți în preajma lor.

FECIOARĂ:

Chiar dacă acești nativ par a fi genul de persoane romantice, nu sunt chiar ca ceilalți nativi din top, însă știu exact cum să facă o persoană să se simtă specială și apreciată, în ciuda personalității lor critice.

Citeşte şi Zodiile cu cea mai puternică intuiţie. Nimeni nu le poate păcăli

Acestor nativi le place să-și surprindă partenerii cu cine romantice sau cu escapade la munte, unde să-i răsfețe. Deși se spune despre fecioare că sunt persoane complicate și greu de înțeles, sunt extrem de afectuoși.

PEȘTI:

Peștii parcă sunt desprinși dintr-un film de dragoste cu mult romantism și multe scene de iubire. Deși la prima vedere ai spune că peștii nu sunt persoane care să-și exprime sentimentele, de fapt, chiar sunt.

Nativilor născuți sub acest semn zodiacal adoră să-și țină partenerul de mână, să-l sărute pe frunte și să-l țină în brațe în timpul somnului. Cum să nu iubești un nativ din zodia pești?