Topul Forbes al celor mai bine plătite actriţe: Află cine câştigă cei mai mulţi bani la Hollywood

Actriţele de la Hollywood fac bani frumoşi din meseria lor şi putem spune fără nicio îndoială ca unele dintre ele câştigă într-un an cât alţii într-o viaţă. Revista Forbes tocmai a publicat topul celor mai bine plătite actriţe din Cetatea Filmului.

RomaniaTV.net
05 aug. 2014, 07:35

Sandra Bullock se află pe primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite actriţe, și într-adevăr i-a mers din plin. Deşi nu a primit Oscarul pentru cea mai bună actriţă, pelicula „Gravity” i-a adus Sandrei o mare parte din cele 51 de milioane de dolari pe care le-a câştigat în ultimul an.

Călătoria asta nu se încheie când ajungi acasă.

Pentru Jennifer Lawrence, franciza „Jocurile Foamei” a fost mană cerească. Actriţa a câştigat 34 de milioane de dolari în ultimul an şi astfel se situează pe locul doi. Mai mult, Forbes o numeşte una dintre cele mai influente actriţe, pentru că, până la vârsta de 23 de ani, a câştigat numeroase premii, printre care şi un Oscar.

Pe locul trei în clasament se află Jennifer Aniston, care în ultimele 12 luni a făcut bani frumoşi din două comedii de succes. Puşculiţa ei s-a umplut şi din mai multe reclame, dar şi din reluările celebrului serial „Prietenii tăi”. În total, în ultimul an, actriţa a încasat 31 de milioane de dolari.

Topul celor mai bine plătite actriţe din Cetatea Filmului este completat de veterane ale Hollywoodului precum Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Cameron Diaz, Scarlett Johannson şi Natalie Portman.