Topul joburilor de viitor, în care ţi-ai putea face o carieră de succes

Nu e nimic mai rău pe lumea asta decât să ai un job care nu îţi place. Trebuie să recunoşti, petrecem majoritatea vieţii la birou, aşa că este foarte important să-ţi alegi o meserie pe care să o iubeşti. În funcţie de felul tău de a fi şi de pasiunile tale, iată câteva job-uri de viitor, în care poţi face o carieră de succes.

14 sept. 2014, 19:36
Topul joburilor de viitor, în care ţi-ai putea face o carieră de succes

1. Chef

Dacă îţi place să găteşti, chef sau patiser pot fi o alternativă la job-ul tău plictisitor. Dacă simţi că ai putea face asta zi lumina fără să oboseşti, atunci ai găsit ceea ce îţi trebuie.

2. Designer

Fie că este vorba de design de interior, fie că e vorba de design de haine, dacă eşti preocupat de rafinament şi bun gust, dacă eşti o persoană creativă, acest job poate fi perfect pentru ţine. Ţine cont doar că meserie de designer este una de echipa.

Citeşte şi Al câtelea copil eşti la părinţi? Vezi ce spune asta despre tine!

3. Personal shopper

Deşi la noi această meserie nu a luat încă amploare, sunt şanse mari să devină ceva foarte căutat. Sunt oameni care nu au timp de cumpărături şi atunci angajează pe cineva pentru asta. Vizitezi magazinele, faci cumpataturi şi, culmea, câştigi şi bani!

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO