Topul nevestelor disperate. Care sunt zodiile care-i vor face soţului viaţa un calvar

Vrei sa stii cum ai sa fii in relatia cu partenerul de viata dupa ce va casatoriti? Astrele pot sa spuna daca vei fi o nevasta dura in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut.

RomaniaTV.net
19 aug. 2015, 08:49
Topul nevestelor disperate. Care sunt zodiile care-i vor face soţului viaţa un calvar

Iata care sunt cele cinci zodii care au mari sanse sa transforme viata sotului intr-un adevarat calvar:

Taur

Esti extrem de geloasa si oricat de mult te-ai stradui, nu reusesti sa iti controlezi posesivitatea. Il vezi pe sotul tau ca pe un bun pentru care ai semnat un contract. Nu tolerezi sub niciun chip ca el sa aiba atitudini categorice, iar daca indrazneste vreodata sa isi manifeste personalitatea, iei foc la propriu. Cand ai impresia ca te insala, cauti razbunare, dar nu o pui in practica imediat, ci astepti momentul oportun, atunci cand poti ataca in siguranta.

Citeşte şi Horoscop. Cât de mult îi place să ofere cadouri, în funcţie de zodia lui

Scorpion

Pretentioasa fara seaman, esti foarte atenta atunci cand iti alegi sotul. Daca insa cel in care ai investit atata incredere nu se ridica la standardele tale si nu isi da interesul sa iti tina vie pasiunea te transformi intr-o adevarata scorpie. Nu tolerezi un barbat care nu te respecta si atunci intorci roata. Il umilesti in public, il provoci atunci cand stii ca il ai la mana tocmai pentru a putea dispune de el dupa bunul plac.

Citeşte şi Ce replici de agăţat să foloseşti, în funcţie de zodia lui

Leu

Tu esti genul de sotie autoritara, care trebuie sa aiba ultimul cuvant. Iti place sa detii controlul, sa stii mereu ce face sotul tau, unde este, cu cine se intalneste si, mai ales, ce vorbeste. Esti foarte critica si intotdeauna vrei sa ii arati ca tu esti cea care are dreptate, chiar daca si tu stii ca nu este asa. Devii extrem de rea atunci cand simti pericolul in preajma, adica atunci cand o alta femeie apare la orizont si ti-ar putea fura fie si numai din priviri sotul.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.