Topul tabletelor pentru copilul tău

Atunci când când trebuie să alegi dintre mai multe tablete pentru copilul tău, selecția este una extrem de dificilă pentru că trebuie să ai în vedere mai multe lucruri: rezistența tabletei, prețul, capacitățile tehnice.

RomaniaTV.net
24 feb. 2015, 13:39
Topul tabletelor pentru copilul tău

Este cunoscut faptul că cei mici sunt ceva mai neatenți chiar și când vine vorba de gadgeturi și există un risc ridicat ca, dacă alegi tablete pentru copilul tău foarte scumpe, să se strice destul de repede și să regreți investiția mare făcută.

Ce trebuie să ai în vedere când alegi tablete pentru copilul tău

Dacă trebuie să alegi dintre mai multe tablete pentru copilul tău, alege în funcție de ceea ce îți dorești să poată face cel mic cu gadgetul. Dacă vrei să îl folosească pentru anumite aplicații care să îl ajute și pentru școală, poate și câteva jocuri, atunci orientează-te către datele tehnice ale tabletei. Un procesor bun, o memorie internă cât mai bună.

Citeşte şi Topul tabletelor cu preţuri până în 200 de lei

În al doilea rând, trebuie să alegi dintre cele mai rezistente tablete pentru copilul tău, în special dacă are o vârsta până în 5-7 ani. Cei mici pot scăpa foarte ușor din mână gadgetul sau pot vărsa  lichide pe el, așa că trebuie să te orientezi către o tabletă rezistentă la șocuri.

Află ce tablete sunt recomandate pentru copilul tău pe Playtech.ro.