Topul universităţilor care dau cei mai mulţi MILIARDARI

În lume există în prezent 2.325 de miliardari, din care 2.039 sunt bărbaţi. Coincidenţă sau nu, cei mai mulţi dintre ei au fost studenţi ai următoarelor scoli de business, potrivit unui studiu publicat de The Richest, citat de wall-street.ro.

20 feb. 2015, 14:46
Topul universităţilor care dau cei mai mulţi MILIARDARI

Universitatea Stanford – Numarul de absolventi milairdari: 23

Scoala de business a Universitatii Stanford a fost plasata pe locul 1 de Forbes si pe locul 2 de Financial Times. Proprietatul Nike, care produce articole sportive, este unul dintre cei mai cunocuti absolventi miliardari ai Stanford. Philip Knight are o avere estimata la 22,4 miliarde de dolari.

Universitatea Columbia – Numarul de absolventi miliardari: 14

Pe locul 5 in lume intr-un top al scolilor de business realizat de Financial Times, scoala de business a Universitatii Columbia se afla in Manhattan, New York. Peter Woo este unul dintre absolventii mimiliardari, proprietarul Wheelock and Company, companie de imobiliare. Woo are o avere de 7,2 miliarde de dolari.

Universitatea din Pennsylvania – Numarul de absolventi miliardari: 12

Revista Forbes a plasat universitatea pe locul 4 in topul scolilor de business. Unul dintre absolventii miliardari este americanul Ronald Owen Perelman, proprietarul companiei MacAndrews & Forbes Holdings si are o avere de 14,5 miliarde de dolari.

CITEŞTE ŞI: Cel mai mare târg de universităţi din România: Ofertele de STUDII ÎN STRĂINĂTATE