Topul zodiilor cărora le place să dea ORDINE

Anumite persoane nu acceptă să fie contrazise sau corectate, iar în momentul în care se simt în pericol pentru că știu că au greșit, schimbă macazul. Unele dintre acestea suferă de sindromul șefiei și le place mereu să dea ordine. Iată un top 5 al persoanelor cărora le place să dea ordine, în funcție de zodie.

26 ian. 2015, 08:37
Topul zodiilor cărora le place să dea ORDINE

LOCUL 5: LEU. Cu toate că Leul este regele junglei și îi place să își păstreze imaginea de lider, fiind o fire destul de narcisistă, acesta se află abia pe locul 5 dacă ne referim la accesul acestui semn zodiacal de a da cu pumnul în masă. Leul nu are o fire dictatorială însă există situații, ca acelea în care le este amenințată imaginea, când recurg la mici directive pentru a se proteja de eventualele pericole.

Citeşte Top 3 cele mai sexy zodii: Vezi dacă te numeri printre ele

LOCUL 4: FECIOARĂ. Fecioarele nu sunt fecioare dacă nu critică toată ziua și nu despică firul în patru, chiar și atunci când totul este normal. Atunci când dețin o funcție de conducere, Fecioarele pot fi extrem de insuportabile deoarece le place să dea ordine fără ca cineva să vină cu o rectificare.

Citeşte şi Top 3 zodii care SE GÂNDESC NUMAI LA SEX

LOCUL 3: GEMENI. Gemenii sunt firi schimbătoare, însă atunci când vine vorba de muncă, sunt al naibii de spurcați la vorbă. Se enervează foarte ușor și pot deveni agresivi verbal atunci când consideră că cineva își bate joc de bunele lor intenții. Gemenii dau ordine fără să își întrebe subordonații dacă sunt de acord cu planurile sale, iar dacă cineva vine cu o idee nouă se gândește de zece ori dacă este bună sau nu, chiar dacă în final recunosc ingeniozitatea.

Continuarea pe Revista TEO.