Topul zodiilor certăreţe. Află care sunt cele mai scandalagioaice native

Nimeni nu e perfect. Nici macar femeile! Unele cauta samanta de scandal in orice. Vrei sa stii daca cei din jur te percep drept o persoana artagoasa? In functie de zodia in care te-ai nascut sunt sanse mai mari sau mai mici sa fii certareata:

RomaniaTV.net
17 aug. 2015, 06:49
Topul zodiilor certăreţe. Află care sunt cele mai scandalagioaice native

1. Fecioara

Fecioarele sunt nativele cele mai nervoase. Isi ies din pepeni usor, mai ales atunci cand au impresia ca nu esti perfectionist ca ele. Au tendinta sa critice din orice si nu tin cont daca de fata mai sunt si alte persoane. Cu alte cuvinte, stiu sa te puna intr-o situatie stanjenitoare daca vrea. Vorbesc mereu pe un ton sarcastic, ironic. Neprevazutul si lucrurile ilogice le irita maxim, ajungand uneori sa aiba reactii de-a dreptul isterice.

Citeşte şi Horoscop: Ce caută fiecare zodie la partenerul ideal

2. Berbec

E impulsiva si actioneaza instinctiv, fara sa se gandeasca prea mult inainte. Are accese de furie sau de violenta, devenind o persoana extrem de dificila in acele momente. E o incapatanata fara seaman si vrea intotdeauna sa aiba ultimul cuvant. Din pacate, n-are pic de tact si daca s-a enervat nu face nimic ca sa se calmeze, din contra, profita de ocazie ca sa isi verse toata furia. Face scandal cu oricine: de la chelnerul care i-a asezat stramb tacamurile pe masa, pana la angajata de la call-center pe care o considera o incapabila.

3. Leu

Vanitatea acestei native o face de multe ori enervanta. Are un aer de superioritate, iar daca indraznesti sa o calci pe coada, rage precum Leul si sfasie tot ce prinde in cale. E iute la manie si impulsiva si lupta cu toate armele pe care le are la indemana. Face adesea crize de nervi in care se dezlantuie atat verbal, cat si prin gesturi ample, menite sa impresioneze. Daca vrei sa o enervezi e suficient sa o iei peste picior in public. Dar nu sfatuim pe nimeni sa faca asta, intrucat leoaica dispretuieste sa fie facuta de ras. E in stare chiar sa sara la bataie daca ai scos-o din pepeni.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.