Topul zodiilor de femei LIDER

Unele femei sunt facute pentru pozitii de lider atat in viata personala cat si in cea profesionala. Afla si tu daca te numeri printre ele.

12 feb. 2015, 14:06
Topul zodiilor de femei LIDER

Femeia Berbec

Pe langa incapatanarea si curajul specific zodiei, femeia berbec este o femeie puternica, o femeie independenta ce stie sa se descurce singura in orice situatie si nu are nevoie de ajutor din partea nimanui. Poate ca am creat o pictura destul de dura a ei, insa sub aceasta masca femeia berbec este si sensibila atunci cand vine vorba de sentimente, scrie Kudika.ro.

Citeşte şi Horoscopul Sincronic Damanhur 2015: Ce semne ale universului trebuie să le urmăreşti

Chiar si asa, ea stie cum sa imbine toate calitatile si toate defectele incat rezultatul sa fie uimitor si sa faca o impresie buna in orice situatie. Ii place sa cucereasca si sa aiba ultimul cuvant de spus, asa ca intotdeauna se va lupta pentru aceste lucruri.

Femeia Leu

Nu pentru ca leul este regale animalelor, ci pentru ca femeia leu este o femeie hotarata si puternica. Stie intotdeauna ce vrea si nu va oscila niciodata intre doua hotarari. Este plina de creativitate si foarte pasionala, de aceea isi va apara drepturile si credintele precum o mama care isi apara copiii.

Citeşte şi HOROSCOP: Află cum este femeia perfectă în viziunea lui, în funcţie de zodie

Este autoritara si stie cum sa isi ceara drepturile atunci cand este cazul. Ii place sa fie consultata cand se iau decizi importante ce o privesc si adesea ajunge sa isi impuna punctul de vedere si sa influenteze luarea deciziei in favoarea ei. Este o luptatoare innascuta.

Citeşte continuarea pe Kudika.ro.