HOROSCOP: Topul zodiilor greu de iubit. Iată care sunt

Sunt oameni de care te îndrăgosteşti din prima şi oameni care te împing cât mai departe de ei. Tu din ce categorie faci parte?

19 dec. 2017, 08:57
HOROSCOP: Topul zodiilor greu de iubit. Iată care sunt

Berbec

Activ, incitant şi plin de pasiune, Berbecul face ca partenerul lor să fie centrul universului. El acordă prioritate partenerilor şi face tot posibilul să fie perfect pentru ei. Un Berbec se străduieşte să fie bun pentru orice persoană şi să îi ofere tot ce are nevoie, cine ar putea să nu îl iubească?

Citeşte şi Horoscop 2018. Acestea sunt combinaţiile perfecte de zodii. Compatibilitate 100%

TAUR

Nu există o zodie mai loială şi mai fermă decât Taurul. Când un astfel de nativ iubeşte pe cineva, el e pregătit pentru o lungă călătorie alături de el. Un Taur nu lasă nimic incert, totuş este pe masă şi întotdeauna vei avea o idee clară despre locul în care se află sau ce crede. Acest fel de devotament şi loialitate sunt rare şi greu de găsit.

GEMENI

Gemenii au o reputaţie de oameni indecişi şi prea emotivi. În timp ce asta înseamnă că o comunicare cu ei poate fi obositoare, poate fi şi un indiciu că ei iubesc din toată inima. Când un astfel de nativ iubeşte, el se dedică trup şi suflet. Poate fi intimidant să fii atât de iubit de el.

Rac

Racul este o persoană foarte grijulie, care iubeşte necondiţioant. Este extrem de răbdători şi iertător. E un semn pe care te poţi vaza oricând, pentru că va fi acolo pentru tine indiferent dacă e noapte sau zi. Un Rac exemplifică perfect cum ar trebui să arate iubirea şi cum ar trebui să ne iubim unul pe celălalt.

Continuarea horoscopului pe eva.ro.