Topul zodiilor OBSEDATE de shopping

Unele persoane nu pot trăi fără să nu cumpere ceva în fiecare săptămână sau chiar în fiecare zi. Descoperă care sunt cele 4 zodii obsedate de shopping, potrivit astrelor.

RomaniaTV.net
26 ian. 2015, 14:27
Topul zodiilor OBSEDATE de shopping

LOCUL 4: VĂRSĂTOR. Printre zodiile obsedate de shopping, Vărsătorul se află abia pe locul 4. Vărsătorii fac cumpărături mai ales în momentele dificile din viață. Practic, shoppingul este o consolare pentru femeile Vărsători, dar și pentru bărbați. Femeile obișnuiesc să cumpere haine și accesorii, iar bărbații gadgeturi și obiecte din piele (curele, cravate, portofeluri, huse pentri telefon, genți etc).

Citeşte şi Topul zodiilor cărora le place să dea ORDINE

LOCUL 3: SCORPION. Scorpionul nu are nevoie de pase proaste pentru a ieși la cumpărături. Este una dintre zodiile cele mai cheltuitoare. Scorpionul obișnuiește să dea o avere pe haine, chiar și dacă le folosește doar o singură dată. Scorpionilor le place să dea valma printre cele mai luxuriante magazine de haine și de cosmetice, fiind aproape abonați la anumite branduri.

Citeşte şi Astea sunt cele mai LENEŞE zodii: O să te miri când te vei regăsi în listă

LOCUL 2: LEU. Leii aruncă cu bani în stânga și în dreapta, și nu e de mirare. Fire egocentrică, Leul cumpără de obicei produse de îngrijire corporală și gadgeturi. Spre deosebire de Scorpioni, Leii nu sunt obsedați de haine de firmă, ci de calitate. Leul alege foarte greu o haină atunci când merge la cumpărături și nu se limitează doar la uitatul pe etichetă: acesta va întreba în stânga și în dreapta despre articolul vestimentar pe care dorește să îl achiziționeze.

Citeste mai mult pe Revista TEO.