Tot ce trebuie să ştii despre femeia din zodia Capricorn: Trăsături fundamentale ale acestei zodii

Femeia nascuta in zodia Capricorn este simpla, cu o gandire pragmatica, orientata spre indeplinirea scopurilor in viata. Este o femeie meticuloasa, care stie perfect care sunt punctele ei forte si slabe. Fiinte rationale, femeile din aceasta zodie pot deveni negativiste si deprimate daca lucrurile nu ies asa cum vor ele.

19 feb. 2015, 17:58
Tot ce trebuie să ştii despre femeia din zodia Capricorn: Trăsături fundamentale ale acestei zodii

Femeia-Capricorn poate fi incapatanata si cu greu o poti convinge sa se abata de la caile ei. Independenta de care da dovada si abilitatile ei de lider starnesc adesea invidia celor din jur.

Daca o provoci, poate rabufni, insa cel mai adesea este o fiinta echilibrata si calma, preferand o abordare mai linistita a lucrurilor.

Femeia-Capricorn isi doreste sa aiba siguranta in viata. Poate fi conservatoare, organizata si responsabila.

Inainte de a se implica intr-o relatie, isi analizeaza in detaliu potentialul partener. Numai cand este sigur ca a gasit ceea ce cauta si ca barbatul este demn de iubirea ei, isi va da frau liber sentimentelor.

Nu ii place sa fie supusa intr-o relatie: ii place sa aiba drepturi egale cu partenerul. Sta alaturi de iubit la bine si la rau. Pentru ea, relatia perfecta este o combinatie de iubire, siguranta si succes.

Citeşte şi: HOROSCOP: Află cât de MATERIALISTĂ este în funcţie de ZODIE!