Tot ce trebuie să ştii despre lubrifianţi

Unul dintre motivele pentru care femeile evita sa faca dragoste poate fi faptul ca actul sexual este dureros. Uneori, vaginul femeii nu se umezeste suficient de puternic si prin urmare experienta sexual nu are cum sa fie un success din punctual ei de vedere. Ce este de facut intr-o asemenea situatie? 

RomaniaTV.net
10 dec. 2018, 20:27
Tot ce trebuie să ştii despre lubrifianţi

Simplu, apelati la un lubrifiant artificial daca asta este problema. In plus, sexologii au ajund la concluzia ca sexul este mai bun atunci cand este folosit un lubrifiant. Un studiu realizat la Universitatea Indiana la care au participat 2500 de femei a concluzionat ca urmasele Evei care foloseau lubrifiant au declarat ca simteau mai multa placere si satisfactie in timpul sexului. Dar care este cel mai bun lubrifiant pentru tine? Specialistii de la Sheknows.com, au stat de vorba cu specialistul in relatii sexuale Carol Queen in legatura cu ce ar trebui oamenii sa astepte de la diferitele tipuri de lubrifiant existente pe piata astfel incat sa aleaga in cunostinta de cauza si sa aiba parte de cel mai bun sex din viata lor.

Iata tot ce trebuie sa stii despre lubrifianti!

1. Lubrifiant pe baza de silicon
Alunecosul silicon este marele castigator: „Este foarte alunecos, destul de subtire si multor oameni le place sa-l foloseasca indiferent ca este vorba de sexul vaginal, anal sau manual. Singurul sau dezavantaj, care poate fi si avantaj, este ca ramane si ramane, ceea ce inseamna ca este destul de greu de indepartat prin spalare, spre deosebire de produsele pe baza de apa. Poate fi folosit cu prezervative”, spune Queen.

2. Lubrifiant pe baza de apa
In studiul mentionat mai sus, lubrifianti pe baza de apa au primit cele mai mari note pentru folosirea in timpul sexului anal. Insa pot fi folosite la fel de bine si pentru alte lucruri. „Acesti lubrifianti sunt destul de subtiri si dau lasa senzatia unei lubrifieri vaginale. Sunt excelente pentru sexul vaginal si manual, special pentru vulva”, sustine Queen. La ce NU ar trebui folosite acesti lubrifianti? Masturbare masculina. „Se usuca foarte rapid daca sunt expusi la aer”, spune ea. O varianta mai buna este gelul lubrifiant care iti poate fi mai mult de ajutor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.