Au râs de o fotografie, fără să ştie ca este un COPIL BOLNAV GRAV: „Nu e monstru, e reală”

O mamă din America trece printr-o suferinţă teribilă după ce a postat pe Twitter o fotografie cu fetiţă ei, care suferă de o boală rară. Astfel, internauţii au râs de poza şi au comparat-o pe micuţa grav bolnavă cu un spiriduş.

05 mart. 2015, 07:01

Mariah Anderson, un copil american de doar doi ani, suferă de o boală genetică extrem de rară, numită duplicarea cromozomului doi, motiv pentru care medicii nu se aşteaptă să ducă o viaţă foarte lungă, potrivit Mirror.

Citeşte şi O ADOLESCENTĂ de 14 ANI, care suferă de o boală rară, îi cere PREŞEDINTELUI să o lase să moară VIDEO

Mama sa, Kyra Pringle, a postat pe internet o fotografie de la ziua de naştere a micuţei. Cu toate acestea, imaginea a devenit virală şi mii de persoane au comentat şi au râs de chipul ei, lucru care a întristat-o teribil pe tânăra care a adus-o pe lume. Într-un final, după ce povestea lui Mariah a ajuns în presă, o mare parte din cei care au râs de ea s-au scuzat spunând că nu şi-au dat seama că micuţa este reală şi bolnavă.

Citeşte şi Maria nu a văzut niciodată lumina zilei. O mamă cere cu disperare ajutor pentru fetiţa ei de 7 luni

Zâmbetul acesta, pe care îl consideraţi amuzant, zâmbetul acesta pe care îl comparaţi cu cel al unui spiriduş – nu e un monstru, e reală„, a scris femeia, îndurerată, pe Twitter, după ce mai mulţi oameni au ras de fetiţă ei.