Toţi l-au crezut MORT: Vezi câte LUNI a supravieţuit un bărbat pe un VÂRF de MUNTE, după ce a mâncat ŞOBOLANI

Un bărbat de 58 de ani a încercat să traverseze munţii dintre Chile în Argentina, dar a ajuns să trăiască patru luni în sălbăticie după ce motocicleta i s-a stricat şi s-a rătăcit din cauza unui viscol puternic.

09 sept. 2013, 14:11
Toţi l-au crezut MORT: Vezi câte LUNI a supravieţuit un bărbat pe un VÂRF de MUNTE, după ce a mâncat ŞOBOLANI

Raul Fernando Gomez Circunegui, un bătrân de 58 de ani din Uruguay, a încercat în luna mai să traverseze la picior munţii din Chile în Argentina, după ce motocicleta lui s-a stricat, dar s-a rătăcit din cauza unui viscol puternic, potrivit Mirror.

Citeşte şi Un copil de 7 ani a SUPRAVIEŢUIT în SĂLBĂTICIE, primind un AJUTOR divin printr-un mesager SURPRIZĂ

Bărbatul a dispărut într-o zonă retrasă a munţilor Anzi în urmă cu patru luni, dar a reuşit să supravieţuiască după ce a mâncat şobolani, fructe de pădure, zahăr şi resturile de mâncare dintr-o cabană. El a fost găsit în cursul zilei de duminică într-un adăpost aflat la 2.840 de metri deasupra nivelului mării de către oficiali din nord-vestul Argentinei, care veniseră acolo să măsoare nivelul zăpezii. Bătrânul a reuşit să facă zgomot şi să deschidă uşa adăpostului pentru a-şi face simţită prezenţa.

Adevărul este că asta este un miracol. Încă nu ne vine să credem. L-am lăsat să vorbească cu soţia, mama şi fiica lui. L-am întrebat dacă este credinicios şi el mi-a răspuns că nu era, dar de acum înainte va fi„, a declarat guvernatorul provinciei San Juan, LUis Gioja.

Citeşte şi Incredibil: Un bărbat a supravieţuit 20 de zile hrănindu-se cu insecte şi plante VIDEO

Cu toate că a slăbit peste 20 de kilograme şi era deshidratat, doctorii care l-au examinat au fost surprinşi de starea lui de sănătate.

Este un pacient cu presiune ridicată a sângelui, este fumător şi are semne de subnutriţie, dar o să fie bine şi va fi externat în câteva zile„, a declarat doctorul care l-a tratat.