Toţi membrii filialei ALDE Tineret din Vâlcea au demisionat în bloc şi se înscriu în PNL

Liderul filialei de tineret al ALDE Vâlcea a anunţat că întreaga organizaţie pleacă din partid şi se înscrie în PNL, acuzând "dezinteresul" pe care conducerea partidului l-a manifestat faţă de tineri şi faptul că listele de candidaţi "abundă de traseişti şi oameni de casă ai preşedintelui partidului la nivel local".

18 nov. 2016, 09:59
Toţi membrii filialei ALDE Tineret din Vâlcea au demisionat în bloc şi se înscriu în PNL

„Am întregul sprijin al organizaţiei pe care o conduc atunci când afirm că demisia noastră, în bloc, este consecinţa directă a dezinteresului pe care conducerea partidului l-a manifestat faţă de tineri”, a precizat Daniel Cîmpeanu într-un comunicat de presă. 

ALDE a dat startul campaniei electorale. Tăriceanu a mers cu rulota în Piaţa Revoluţiei VIDEO

„Tinerii nu au niciun cuvânt de spus în ALDE Vâlcea, chiar dacă efortul lor e necesar în fiecare campanie electorală. Proiectele noastre, dorinţele noastre, ale tinerilor, nu au reuşit să atragă atenţia niciunui lider ALDE de la Vâlcea. De fapt, singurii tineri din ALDE Vâlcea care contează pentru conducerea partidului sunt cei aflaţi în prag de pensie sau deja pensionari. Tinerii oneşti, care au dorit să se profesionalizeze politic în ALDE, atraşi de ideea unui partid nou, liberal, au descoperit în scurt timp că drumul ales este unul înfundat. Acestea sunt motivele pentru care, împreună cu toţi colegii mei din organizaţia de tineret ALDE Vâlcea, am luat decizia de a părăsi acest partid. Ca o previziune personală, am convingerea că, în viitorul apropiat, singurii tineri rămaşi în ALDE vor fi cei care, prin diferite legături mai puţin ştiute, sunt conectaţi direct la preşedintele filialei vâlcene”, a comentat acesta care a adăugat că toţi tinerii ALDE Vâlcea vor trece la PNL.

ALDE propune partidelor un Pact Naţional pentru Investiţii

„În mod firesc, noi am ales Partidul Naţional Liberal comparând listele sale cu cele depuse de ALDE, care abundă de traseişti şi oameni de casă ai preşedintelui partidului la nivel local”, a menţionat Cîmpeanu lăudând în continuare felul în care pentru orice om cu principii şi logică, modul în care „PNL a decis să promoveze nu doar tineri, dar şi reputaţi specialişti care nu au mai făcut politică anterior”.