Tottenham renunţă la Chiricheş. Prima reacţie a jucătorului

Tottenham se pregăteşte de o remaniere totală a lotului în vară, anunţă britanicii de la The Telegraph. Majoritatea jucătorilor vizaţi sînt cei aduşi în această vară, printre care şi românul Vlad Chiricheş.

16 mart. 2014, 21:52
Tottenham renunţă la Chiricheş. Prima reacţie a jucătorului

Investiţiile din vară de la Tottenham i-au făcut pe fani să viseze la titlu în Anglia, însă echipa londoneză are un sezon foarte slab, cu foarte puţini jucători care s-au remarcat după transfer.

Pe lista plecărilor s-ar afla şi Vlad Chiricheş, anunţă englezii care scriu că danezul Christian Eriksen este singurul jucător care a confirmat aşteptările.  În afara lui Chiricheş, în vară mai pot pleca de la club jucători ca Soldado, Erik Lamela, Nacer Chadli sau Paulinho.

Schimbări vor avea loc şi pe banca tehnică unde este din ce în ce mai vehiculat numele lu Louis Van Gaal, care nu va mai antrena naţionala Olandei după Cupa Mondială şi a declarat în repetate rînduri că i-ar plăcea să antreneze în Premier League.

Vlad Chiricheş a vorbit despre situaţia sa medicală şi a dezvăluit că săptămîna viitoare ar putea reintra în echipă.

“Nu mai sînt accidentat, acum sînt în perioada de reabilitare. Mă pregătesc cu preparatorul fizic şi cred că într-o săptămînă încep antrenamentele cu echipa. Fizic sînt foarte bine, cei de aici mi-au spus că sînt mulţumiţi de mine, dar mai am nevoie de o săptămînă de pauză ca să fie totul în regulă. Am rămas puternic, nu mă doboară pe mine o accidentare”, a spus Chiricheş la Dolce Sport.