Trafic aglomerat pe DN 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei

Traficul rutier este aglomerat luni, în jurul prânzului, pe DN 1, în zona staţiunilor pe de Valea Prahovei, în condiţiile în care mii de turişti care îşi vor petrece Revelionul la Sinaia, Buşteni şi Azuga urcă la munte.

30 dec. 2013, 10:38
Trafic aglomerat pe DN 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN 1 Bucureşti – Braşov, la Comarnic şi în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei se circulă în coloană pe sensul de mers către Braşov.

Aproximativ zece mii de turişti sunt aşteptaţi să îşi petreacă Revelionul în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, unde gradul de ocupare a locurilor de cazare este de aproximativ 98%. Pentru a evita aglomeraţia, Poliţia recomandă conducătorilor auto să folosească ruta alternativă DN 1A Ploieşti – Cheia – Săcele.

Încă sunt în vigoare atenţionări nowcasting referitoare la ceaţă, emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, pentru judeţe din sudul, estul, vestul şi centrul ţării.

Se impune, aşadar, rularea cu viteză redusă şi folosirea luminilor de întâlnire, iar atunci când vizibilitatea scade semnificativ şi a celor de ceaţă.