Trafic de COŞMAR, luni după-amiază în Capitală. Din cauza a doi camionagii, circulaţia a fost complet blocată pe Bdul. Timişoara VIDEO

Circulaţia auto şi cea a tramvaielor de pe trei linii a fost complet blocată, luni după-amiază în cartierul Drumul Taberei din Capitală, principala intrare, respectiv ieşire din Bucureşti după ce şoferii a două camioane s-au şicanat reciproc în trafic şi au sfârşit prin a bloca complet toată Valea Cascadelor şi Bdul. Timişoara. După zeci de minute de aşteptare, intersecţia de pe Valea Cascadelor a fost deblocată de poliţişti. 

16 ian. 2017, 14:56

Timp de mai bine de 20 de minute, cât nicio maşină şi niciun tramvai nu au mai putut înainta pe Valea Cascadelor, în faţa magazinului Dedeman, s-au format coloane de maşini pe ambele sensuri de circulaţie.

Din cauza aglomeraţiei, coloana de maşini s-a întins de pe Valea Cascadelor, până aproape de intersecţia cu linia tramvaiului 41, la strada Braşov, pe o distanţa de aproximatov cinci kilometri. 

Maşinile s-au repus din nou în mişcare după intervenţia poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului care i-au dirijat pe cei doi şoferi de camion în intersecţia de pe Valea Cascadelor. 

Între timp, ceilalţi şoferi blocaţi în trafic au început să claxoneze, coloana de maşini înaintând cu foarte mare greutate. 

Din cauza celor doi şoferi de camion care au blocat complet intersecţia pe Valea Cascadelor nu au mai putut circula nici tramvaiele de pe liniile RATB 8, 25 şi 35, timp de aproape jumătate de oră, până la intervenţia Poliţiei.