Trafic feroviar oprit în Vâlcea, după ce un tren a lovit o maşină. Pompierii anunţă scurgeri de propilenă în zonă

Circulaţia feroviară este oprită pe secţia de cale ferată 201, între staţia Drăgăşani şi halta Călina, în judeţul Vâlcea, după ce un tren a lovit o maşină, anunţă Centrul Infotrafic. La faţa locului au intervenit pompierii pentru că exista pericol de explozie după ce au avut loc scurgeri de propilenă. Autoritățile au izolat zona pe o rază de sute de metri.

RomaniaTV.net
10 iun. 2018, 09:52

Accidentul feroviar a avut loc în localitatea vâlceană Prundeni, zona Calina. Conform ISU Valcea, un autoturism a intrat in garnitura unui tren care transporta propilena.

Şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 67 de ani, nu s-a asigurat la o trecere la nivel cu calea ferată şi a fost lovit de un tren de marfă, impactul nefiind soldat cu victime.

Din cauza accidentului în care au fost implicate un tren şi un autoturism, circulaţia feroviară a fost oprită pe secţia de cale ferată 201, la kilometrul 242+00, între staţia Drăgăşani şi halta Călina, în judeţul Vâlcea.

Potrivit gazetavalceana.ro, pompierii au anuntat ca sunt scurgeri de propilena din vana, zona fiind izolata pe o raza de 300 m.