Trafic îngreunat în judeţul Giurgiu, după ce şoseaua a fost inundată în urma ploilor

Circulaţia pe Drumul Naţional 5 Bucureşti - Giurgiu se desfăşoară cu dificultate, duminică seară, în zona localităţii Adunaţii Copăceni, după ce carosabilul a fost parţial inundat în urma ploilor abundentedin ultima oră.

RomaniaTV.net
07 mai 2017, 15:41
Trafic îngreunat în judeţul Giurgiu, după ce şoseaua a fost inundată în urma ploilor

Echipe de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu intervin cu o motopompă pentru evacuarea apei de pe carosabil, în timp ce poliţiştii dirijează traficul rutier.

Purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ, a declarat că circulaţia pe DN 5 nu este blocată, însă se circulă cu viteză redusă, din cauza apei acumulate pe carosabil.

Traficul rutier este dirijat de către poliţişti, aceştia solicitând echipajelor ISU Giurgiu să intervină pentru evacuarea apei de pe şosea.

La ora transmioterii acestei ştiri, pompierii de la punctul de lucru Călugăreni acţionează pentru curăţarea drumului.

Potrivt unei informări emise de ANM, judeţul Giurgiu s-a aflat, duminică, între orele 16.00-17.30, sub cod galben de ploi torenţiale, cu descărcări electrice şi grindină.

Citeşte şi PRĂPĂD făcut de furtuni, grindină şi ploi torenţiale. Zeci de case au fost inundate, oamenii sunt disperaţi VIDEO