Trafic ÎNGREUNAT pe A2 Constanţa – Bucureşti şi pe Valea Prahovei

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe A2 Constanţa - Bucureşti , traficul rutier se desfăşoară îngreunat la intrarea pe autostradă dinspre Centura Constanţei, cu viteză de aproximativ 50-60 de km/ha. Şi pe Valea Prahovei maşinile circulă bară la bară pe ambele sensuri.

21 aug. 2015, 14:10
Trafic ÎNGREUNAT pe A2 Constanţa – Bucureşti şi pe Valea Prahovei

UPDATE. Pe A2 Constanţa- Bucureşti, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe sensul de mers către Bucureşti, la kilometrul 179, din cauza unui accident de circulaţie în care au fost implicate două autovehicule.

Este posibil ca în orele următoare să apară probleme de fluență la staţia de taxare de la Feteşti, întrucât mulţi conducători auto preferă, încă, să plătească taxa de pod la singurele ghişee destinate achitării pe loc a tarifului.

Pentru a nu se forma coloane de autovehicule, le reamintim conducătorilor auto că prin staţia de taxare se poate trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24.00 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate ori prin SMS, la numărul 7577.

În judeţul Constanţa, pe DN39 Mangalia – Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în continuare cu dificultate, în coloană, din zona staţiunii Costineşti, pe sensul de mers către Constanţa, inclusiv în zona staţiunilor Eforie Sud şi Eforie Nord, până la Agigea.

Pe DN1 Bucureşti – Braşov se semnalează aglomeraţie pe Valea Prahovei, în zona staţiunilor montane Sinaia şi Buşteni (atât pe urcare cât şi pe coborâre), iar în Azuga traficul rutier este mai intens pe sensul de coborâre (spre Buşteni).