Trafic îngreunat pe Valea Oltului, duminică după amiază, în urma unui accident rutier în care cinci persoane au fost rănite

Drumul naţional 7 este parţial blocat, duminică după amiază, în judeţul Vâlcea, între localităţile Brezoi şi Călimăneşti, în urma unui accident rutier produs la kilometrul 202 şi în care cinci persoane au fost rănite.

RomaniaTV.net
03 sept. 2017, 14:12
Trafic îngreunat pe Valea Oltului, duminică după amiază, în urma unui accident rutier în care cinci persoane au fost rănite

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, drumul naţional 7 – Valea Oltului este blocat pe un sens, duminică după amiază, în urma unui accident rutier produs la kilometrul 202, în care au fost implicate trei autovehicule.

Primele date primite de la faţa locului arată că cinci persoane au fost rănite în urma acestui accident. Trei dntre acestea, între care un copil, au răni mai grave, fiind transportate la spital. 

Şi la kilometrul 207 al drumului naţional 7 s-a produs un accident rutier, însă în urma acestuia nu sunt victime, ci doar pagube materiale. De asemenea, un autoturism a ieşit în decor la kilometrul 230 al DN 7, după ce a derapat pe şoseaua udă.

Tot duminică, în judeţul Vâlcea un copil de 11 ani a fost grav rănit, rămânând încarcerat după ce şoferul autoturismul în care se afla a pierdut controlul asupra direcţiei de mers în condiţii de carosabil ud, iar autovehiculul s-a izbit violent de un cap de pod pe drumul judeţean 605 C, în localitatea Alunu. În autoturismul implicat n accident se aflau şoferul şi doi copii.