Atenţie, şoferi! Trafic intens pe Valea Prahovei

Circulația rutieră era aglomerată pe DN1, pe Valea Prahovei, vineri în jurul prânzului, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

01 dec. 2017, 09:43
Atenţie, şoferi! Trafic intens pe Valea Prahovei

Pe sensul de mers către Brașov există coloane de autovehicule la intrarea în Comarnic dinspre Ploiești și între Sinaia și Bușteni.

Polițiștii le reamintesc conducătorilor auto care circulă între Brașov și Ploiești că pot folosi ruta alternativă Ploiești — Cheia — Săcele, rută pe care, până în acest moment, nu au apărut probleme de trafic.

Totodată, Centrul INFOTRAFIC informează că, la această oră (11:10), pe DN1 Sălişte – Miercurea Sibiului, traficul rutier se desfăşoară încondiţii de ceaţă densă(50-150 de metri). Între kilometrii 330 şi 360, vizibilitatea este sub 10 metri.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să folosească în mod corespunzător luminile autovehiculelor (dacă ceaţa nu este densă – luminile de întâlnire, dacă vizibilitatea scade semnificativ – luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă pe toate categoriile de drumuri).