Trafic îngreunat pe Valea Oltului: Un autoturism a intrat sub un TIR

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că,  în judeţul Vâlcea, traficul rutier este întrerupt pe DN7, pe Valea Oltului, la kilometrul 202, între localităţile Brezoi şi Căciulata, din cauza unui accident rutier. Conform primelor informaţii primite, un autoturism a derapat într-o curbă, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un autotren. Partea carosabilă este uşor umedă.

RomaniaTV.net
13 feb. 2016, 08:11
Trafic îngreunat pe Valea Oltului: Un autoturism a intrat sub un TIR

 UPDATE 15.00:  În judeţul Vâlcea, pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 202, între localităţile Brezoi şi Căciulata, traficul rutier se desfăşoară alternativ, dirijat de poliţişti, deoarece semiremorca unui autotren (ieşit parţial în afara părţii carosabile) blochează o bandă de circulaţie. Ansamblul de vehicule a fost implicat, în această dimineaţă, într-un accident rutier.   În momentul în care autotrenul va fi ridicat cu ajutorul unei automacarale, este posibil ca circulaţia să se întrerupă în ambele sensuri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 10:30, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti, pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 202, între localităţile vâlcene Brezoi şi Căciulata. Circulaţia a fost întreruptă în ambele sensuri din cauza unui accident rutier. Un autoturism a derapat într-o curbă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren. Partea carosabilă este uşor umedă.  În momentul în care autotrenul va fi ridicat cu ajutorul unei automacarale, este posibil ca circulaţia să se întrerupă din nou în ambele sensuri.