Un camion a deparat în judeţul Olt. DN 65 a fost blocat UPDATE

Traficul a fost oprit marţi dimineaţă, pe drumul naţional 65 (E574) Slatina - Piteşti, în judeţul Olt, în zona localităţii Coloneşti, unde un camion a derapat din cauza zăpezii şi a blocat şoseaua.

13 dec. 2016, 06:03
Un camion a deparat în judeţul Olt. DN 65 a fost blocat UPDATE

UPDATE: CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 6:55, în judeţul Olt, traficul rutier a fost reluat pe DN65(E574) Slatina – Piteşti, înzona Coloneşti. Circulaţia a fost întreruptă din cauza unui autotren derapat.

Probleme de trafic au fost şi pe DN6(E70) Caracal – Roşiorii deVede, în zona Mihăeşti, din cauza a două autotrenuri care nu puteau înainta în rampă, însă acestea s-au rezolvat.

Potrivit Centrului Infotrafic, marţi dimineaţă, la ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră este oprită pe DN 65 (E574) Slatina – Piteşti, în zona localităţii Coloneşti din judeţul Olt, unde un camion a derapat din cauza zăpezii depuse pe asfalt şi blochează traficul.

Se încearcă tractarea TIR-ului cu ajutorul utilajelor de deszăpezire.

Probleme au fost şi pe DN 6 (E70) Caracal – Roşiorii de Vede, tot în judeţul Olt, în zona localităţii Mihăeşti, unde traficul a fost întrerupt temporar din caua a două camioane care nu au mai putut înainta în rampă.

Totodată, pe Autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, un autotren a derapat la kilometrul 100+500, rămânând imobilizat pe banda de urgenţă şi parţial pe prima bandă, potrivit Infotrafic. Zona a fost semnalizată, urmând ca TIR-ul să fie tractat.

Admnistraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi dimineaţă, atenţionări cod galben de vânt şi ninsoare, pentru mai multe judeţe, valabile câteva ore.

Totodată, este în vigoare şi o informare meteo de ploi, ninsori şi vânt puternic în centrul, sudul şi estul ţării, până marţi după-amiază, iar în noaptea de marţi spre miercuri, temperaturile în aproape toată ţara vor scădea sub minus zece grade.