Trafic restricţionat pe mai multe străzi din zona Arenei Naţionale, pentru meciul FCSB-Sporting Lisabona

Traficul rutier va fi restricţionat, miercuri seară, pe mai multe străzi din zona Stadionului ”Naţional Arena”, unde va avea loc meciul de fotbal dintre echipele FCSB şi Sporting Lisabona.

RomaniaTV.net
23 aug. 2017, 04:59
Trafic restricţionat pe mai multe străzi din zona Arenei Naţionale, pentru meciul FCSB-Sporting Lisabona

Miercuri, începând cu ora 18.00, traficul rutier, cu excepţia RATB, va fi restricţionat pe str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul „Naţional Arena”, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson; pe str. Pierre de Coubertin, între Şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în tadion Naţional Arena, dar şi pe Bd. Basarabia între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău şi Str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu.

De marţi, de la ora 20.00, a fost restricţionată parcarea autoturismelor în zona intrării din Bd. Basarabia a Stadionului „Naţional Arena”.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită şoferilor să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic; să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă şi să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri.

Meciul de fotbal FCSB-Sporting Lisabona va avea loc, miercuri, începând cu ora 21.45, pe Stadionul „Naţional Arena”.

Citeşte şi Jandarmii au confiscat 22 de bilete pentru meciul de fotbal FCSB-Sporting Lisabona, vândute la suprapreţ