Traficant de droguri cu regulament: „Nu faceţi gălăgie pe hol, nu lăsaţi maşina pe avarie, nu dăm pe datorie!”

Reguli stricte impuse de un traficant de droguri din Călăraşi. Bărbatul avea ordine clare pentru consumatori, iar aceştia le respectau cu stricteţe pentru a fi siguri că beneficiază de stupefiante. Poliţia le-a stricat afacerea, în momentul în care a descins în casa traficantului.

RomaniaTV.net
27 iul. 2018, 08:21

Poliția Română a publicat pe contul de Facebook un ghid al micului traficant de droguri pe care l-a găsit la percheziții în locuița unui tânăr, reținut luni, 23 iulie.

„1.Nu dăm sub 1gr
2.Nu dăm pe datorie
3. Nu veniți neanunțați sau cu persoane necunoscute. Nu deschidem!!!
4. Dați BEEP întotdeauna de 2 ori, înainte să bateți la ușă. Prima dată când vă hotărăți să veniți și a 2-a oară, la lift, în capătul palierului. Dacă sunt persoane pe hol, reveniți
5. Folosiți liftul întotdeauna până la etajul 3,5. Niciodată 4!!
6. Nu faceți gălăgie pe hol. Nu deranjați ceilalți vecini
7. Nu lăsați persoane să aștepte jos în scara blocului sau în fața lui. Sunt camere!!!
8. Nu lăsați mașina pe avarie în fața blocului. Nu blocați pe cineva deja parcat. Nu parcați pe locurile altora.
9. Evitați discuțiile compromițătoare la telefon pe durata vizitei.” sunt regulile găsite de poliție în locuința bărbatului.

Peste 900 de grame de cannabis au fost ridicate de polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Călărași, în urma a 3 percheziții domiciliare. O persoană a fost reținută și ulterior arestată preventiv.

La data de 19 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Călărași, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, au efectuat 3 percheziții în București.

În urma activităților efectuate, polițiștii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 31 de ani, în timp ce comercializa cannabis în interiorul locuinței.

Totodată, polițiștii au ridicat 908,52 grame de cannabis, 2,17 grame de MDMA, 5 cântare electronice de precizie, 5 telefoane mobile, 2 grindere folosite la mărunțirea drogurilor, o râșniță electrică și 200 de lei.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv.