Traficul feroviar în judeţul Vâlcea, blocat în urma accidentului provocat de un şofer de TIR, a fost reluat după 15 ore UPDATE

Traficul feroviar în judeţul Vâlcea, blocat în urma accidentului de miercuri seară provocat de un şofer de TIR care a adormit la volan, iar autotrenul s-a ciocnit cu un tren regio în localitatea Câineni, a fost reluat după aproximativ 15 ore.

24 aug. 2017, 05:40
Traficul feroviar în judeţul Vâlcea, blocat în urma accidentului provocat de un şofer de TIR, a fost reluat după 15 ore UPDATE

UPDATE: Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă, joi, că traficul feroviar a fost reluat în jurul orei 12.20 la Secţia de Calea Ferată 201, în judeţul Vâlcea, între staţiile Câineni şi Cornet.

Potrivit Centrului Infotrafic, joi dimineaţă traficul feroviar este în continuare oprit la Secţia de Calea Ferată 201, din cauza accidentului produs miercuri seara, între un TIR şi un tren vagon, IR 2464, în localitatea Câineni, judeţul Vâlcea, la intersecţia căii ferate cu DN7.

Şoferul maşinii de mari dimensiuni a adormit la volan şi a ajuns pe şine, unde a intrat în coliziune cu trenul care se deplasa pe singurul sens de mers Pod Olt – Râmnicu Vâlcea.

Patru persoane au fost rănite uşor, respectiv şoferului TIR-ului şi trei persoane aflate în tren.

Citeşte şi ACCIDENT FEROVIAR în Vâlcea. Patru persoane au fost rănite