Traficul rutier, ÎNCHIS între Orşova şi Moldova Nouă din cauza unui bloc de piatră care a căzut pe şosea

Traficul rutier este restricționat în sectorul Cozla al DN 57 din cauza unui bloc masiv de piatră de câteva tone care s-a prăvălit de pe versantul muntos.

26 dec. 2014, 14:28
Traficul rutier, ÎNCHIS între Orşova şi Moldova Nouă din cauza unui bloc de piatră care a căzut pe şosea

Directorul Secției de Drumuri Naționale Orșova, Ion Cunicel, a declarat că la kilometrul 65+700 carosabilul este blocat pe sensul de mers dinspre Orșova către Moldova Veche, potrivit Agerpres.

Această situație va trena câteva zile, întrucât respectiva stâncă trebuie secționată pentru a putea să o îndepărtăm din zona afectată. Am plantat indicatoare corespunzătoare care informează participanții la trafic cu privire la partea carosabilă blocată a acestei artere de circulație din Clisura Dunării„, a declarat directorul Secției de Drumuri Naționale Orșova.

Circulația rutieră se poate desfășura fără riscuri în perimetrul parțial afectat, aceasta fiind posibilă pe o jumătate de cale și printr-o porțiune accesibilă neasfaltată.

Vineri la prânz la kilometrul 65+600 al DN 57 au mai avut loc căderi de stânci care au blocat ambele sensuri de mers, dar echipele noastre de intervenție au reușit să evacueze ebulmentul și să deschidă, astfel, traficul pe un sens„, a precizat Ion Cunicel.

CITEŞTE ŞI: Alunecare de teren în Indonezia: Cel puţin 39 de morţi şi zeci de dispăruţi