Traficul rutier, îngreunat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, din cauza unui accident

Două persoane au fost rănite, joi, în urma unui accident produs pe A1, pe sensul Bucureşti-Piteşti, după ce autoturismul în care acestea se aflau, şi care transporta porumbei, a fost lovit din spate de o altă maşină. Traficul în zonă se desfăşoară pe o singură bandă.

04 iul. 2013, 12:25
Traficul rutier, îngreunat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, din cauza unui accident

Din primele cercetări reiese că o femeie de 31 de ani din Slatina, aflată la volanul unui autoturism Renault care transporta două cutii cu porumbei, a frânat brusc, maşina fiind lovită din spate de un autoturism Mercedes, în care se aflau trei persoane, potrivit Mediafax.

În urma impactului, femeia de 31 de ani a suferit multiple traumatisme la cap, mâini şi picioare, fiind preluată de o salvare a Serviciului de Ambulanţă Argeş şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. De asemenea, tatăl femeii, în vârstă de 55 de ani, aflat în maşină, are escoriaţii la cap şi la picioare, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili de ce femeia a frânat brusc, fiind luate în calcul două ipoteze. Astfel, se ia în considerare situaţia ca o maşină din faţa autoturismului condus de femeie să fi încetinit brusc, dar şi ca o parte dintre porumbeii transportaţi în cutii să fi ieşit din acestea în timpul deplasării, iar femeia, speriindu-se, să fi frânat.

În prezent, circulaţia pe A1, pe sensul dinspre Bucureşti spre Piteşti, se desfăşoară îngreunat pe o singură bandă, sub supravegherea poliţiştilor rutieri, iar drumarii acţionează pentru curăţarea carosabilului.