Traficul va fi întrerupt pe podul dintre Calafat şi Vidin, între orele 09:00 şi 11:00

Traficul pe podul dintre Calafat şi Vidin va fi întrerupt joi, între orele 09:00 şi 11:00, pentru a putea fi realizate o serie de lucrări de întreţinere şi reparaţie, conform unui comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.

RomaniaTV.net
27 iul. 2017, 05:29
Traficul va fi întrerupt pe podul dintre Calafat şi Vidin, între orele 09:00 şi 11:00

Societatea Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care administrează podul Calafat – Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu că, joi, traversarea podului va fi întreruptă timp de două pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie. Restricţia de circulaţie va fi aplicată începând cu ora 09:00.

„În acest interval orar, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului. Recomandăm consultarea aplicaţiei , disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, pentru a ajuta utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute”, se precizează într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.