Tragedia Costa Concordia: Domnica Cemortan a mărturist că a fost AMANTA căpitanului Francesco Schettino

Domnica Cemortan, o tânără din Republica Moldova, a confirmat marţi că a fost amanta lui Francesco Schettino, comandantul vasului Concordia al cărui naufragiu s-a soldat cu 32 de morţi, şi că se afla pe puntea comandamentului în momentul accidentului.

RomaniaTV.net
29 oct. 2013, 20:16

„Da, am avut o relaţie cu Francesco Schettino, dar de la naufragiu nu l-am mai văzut”, a declarat tânăra, citată de media, în faţa tribunalului din Grosseto unde are loc procesul fostului comandant al pachebotului. Ea a admis că a fost invitată pe pachebot. „Când eşti amanta cuiva, nu ţi se cere biletul„, a declarat tânăra.

Mărturia ei l-a pus într-o situaţie jenantă pe Francesco Schettino, un bărbat căsătorit, care a compărut în faţa justiţiei pentru acest naufragiu în apropiere de insula Giglio ce s-a soldat cu 32 de morţi în ianuarie 2012, informează Agerpres.

Citeşte şi Naufragiul Costei Concordia a scurtat aventura căpitanului cu moldoveanca Domnica Cemortan

Explicând desfăşurarea serii înaintea accidentului, Domnica Cemortan a declarat că a cinat cu comandantul şi că la desert au urcat pe puntea comandamentului pentru a urmări apropierea de insula Giglio.

„Totul părea normal, nu am văzut nimic deoarece era întumeric. La un moment dat, un ofiţer nu a executat ordinul cum trebuia. Schettino l-a criticat şi a repetat ordinul. Apoi, la câteva minute s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Nu am simţit impactul, dar am văzut luminile de urgenţă”, a declarat femeia, potrivit La Repubblica.

În noaptea de 13 ianuarie 2012, nava Costa Concordia a eşuat printre stânci la câteva zeci de metri de insula Giglio, având la bord 4.229 de persoane, între care 3.200 turişti.