Tragedia de la grădiniţa din China soldată cu 8 morţi şi 65 de răniţi: Criminalul, bolnav psihic, şi-a fabricat singur bomba

Bărbatul care a detonat un dispozitiv exploziv la o grădiniţă din China suferea de grave tulburări mentale şi îşi fabricase el singur dispozitivul exploziv cu care a acţionat, au anunţat, vineri, autorităţile chineze. 

16 iun. 2017, 11:08
Tragedia de la grădiniţa din China soldată cu 8 morţi şi 65 de răniţi: Criminalul, bolnav psihic, şi-a fabricat singur bomba

Bărbatul care avea grave tulburări psihice şi-a confecţionat artizanal dispozitivul exploziv cu care a acţionat ulterior, provocând moartea a opt persoane şi rănirea a 65.

Nebunul a scrijelit pe pereţii casei sale cuvinte ce făceau referinţă la moarte, ca „ucide, distruge, extermină” şi  inclusiv cuvântul „moarte”.

Bărbatul avea 22 de ani şi i se spunea „Xu”. El s-a numărat printre persoanele ucise în explozia dispozitivului artizanal care s-a petrecut în apropierea intrării grădiniţei din Xuzhou – oraş aflat în provincia chineză Jiangsu, potrivit poliţiei.

Citeşte şi Un nou ATAC TERORIST, s-au tras mai multe focuri de armă. Bilanţul provizoriu este de şase morţi şi zece răniţi

Tânărul abandonase şcoala din cauza tulburărilor psihice din ce în ce mai puternice şi închiriase un apartament în apropiere de grădiniţa pe care a atacat-o.