Tragedia din Apuseni. Descoperire NĂUCITOARE la locul accidentului, la parastasul lui Adrian Iovan VIDEO

La o lună de la accidentul aviatic din Apuseni au fost descoperite în zonă mai multe obiecte personale ale victimelor, precum şi probe lăsate în urmă de anchetatori, informează România TV. Sâmbătă, la Horea, a avut loc parastasul de 40 de zile pentru Adrian Iovan, pilotul care a murit după ce a aterizat de urgenţă cu un avion BN 2 în Apuseni.

22 feb. 2014, 16:28
Tragedia din Apuseni. Descoperire NĂUCITOARE la locul accidentului, la parastasul lui Adrian Iovan VIDEO

La locul tragediei din Apuseni au fost găsite resturi din aparatul de zbor şi obiecte metalice, mânuşi chirurgicale şi sticle de plastic în care mai era apă.

Lângă cabina avionului a fost găsită o bucată de geam securizat. De asemenea, în poieniţa unde au fost duşi răniţii pentru a fi preluaţi de medici, au fost găsite seringi şi ace de perfuzii. A fost descoperit şi un papuc de femeie despre care se presupune că i-ar fi aparţinut Aurei Ion.

Citeşte şi Gest ULUITOR făcut de Romaniţa Iovan la locul morţii lui ADRIAN IOVAN. Ce i-a trimis Albert tatălui său FOTO

Toate aceste obiecte au ieşit la iveală după mai bine de o lună de la accidentul aviatic şi asta după ce zăpada căzută în zonă a început să se topească.

Sâmbătă, la Horea, a avut loc parastasul de 40 de zile pentru Adrian Iovan, pilotul care a murit după ce a aterizat de urgenţă cu un avion BN 2 în Apuseni. El şi tânăra Aura Ion au murit în urma leziunilor suferite înainte ca echipele de salvatori să ajungă, după mai bine de şase ore, la locul prăbuşirii. Alte cinci persoane, copilotul şi patru medici, au supravieţuit, dar niciunul nu a fost prezent la slujba de pomenire organizată chiar la locul accidentului.

Citeşte şi Supravieţuitorii din Apuseni, ABSENŢI de la parastasul lui Adrian Iovan. Ce spune medicul Sorin Ianceu – VIDEO