Tragedia orfanelor din Spania. Rămân în plasament pentru că tatăl criminal se opune să fie înfiate de mătuşă

O nouă lovitură pentru fetiţele românce din Spania ale căror mamă a fost ucisă de soțul său! Tatăl copilelor se opune ca acestea să fie aduse în țară și înfiate de mătușă. 

RomaniaTV.net
02 oct. 2018, 15:55
Tragedia orfanelor din Spania. Rămân în plasament pentru că tatăl criminal se opune să fie înfiate de mătuşă

De mai bine de 2 luni, mătuşa fetelor încearcă să le înfieze pentru a le putea aduce în ţară. Fetiţele sunt obligate însă să rămână în Spania intr-un centru de plasament din cauza tatalui lor. Acesta nu doreste ca fetele sa plece. S-a ajuns deja la un proces in acest caz si pana se va rezolva, fetele nevinovate trebuie sa stea in continuare departe de familie.

A avut loc primul termen in acest proces insa a fost dat un nou termen pentru saptamana viitoare. În prezent, fetiţele de 4 si 5 ani primesc consiliere psihologica, abia vorbesc si intreaba de mama lor.

Cristina Marin a fost ucisă după ce decisese să se despartă de partenerul ei, cu care avea două fetițe.

Pe 17 iunie, chiar a depus o plângere privind violența domestică, fapt pentru care instanța a emis un ordin de restricție pe numele partenerului acesteia. Din păcate, acest ordin nu l-a putut opri pe D.V. să-i ia viața Cristinei și să-și lase fetițele orfane.

Cel care i-a luat viața Cristinei se află în închisoarea din Huelva, după președintelel Curții de Instrucție nr 3 din Ayamonte, a hotărât că acesta poate fi arestat preventiv, fără cauțiune, fiind cercetat pentru crimă și pentru încălcarea unui ordin de restricție.