TRAGEDIE AVIATICĂ în Sibiu. PRIMELE IMAGINI cu EPAVA elicopterului prăbuşit, în care au murit opt militari

Un elicopter al MApN s-a prăbuşit, vineri, în judeţul Sibiu, opt dintre cei zece ocupanţi ai aparatului de zbor murind după ce acest a luat foc în urma impactului. Două persoane au supravieţuit, dar sunt în stare gravă, suferind arsuri şi multiple traumatisme. Doar una dintre ele este conştientă şi se sper că va putea furniza informaţii relevante procurorilor militari care au preluat cazul.

RomaniaTV.net
21 nov. 2014, 12:47

ELICOPTER PRĂBUŞIT LA SIBIUUn elicopter s-a prăbuşit vineri lângă municipiul Mediaş, în nordul judeţului Sibiu, conform unor surse din poliţia sibiană. La bord se aflau zece persoane, dintre care opt şi-au pierdut viaţa.

Viceprim-ministrul pentru securitate naţională Gabriel Oprea şi ministrul Apărării, Mircea Duşa, s-au deplasat la locul tragediei. MApN a deschis o anchetă pentru stabilirea cauzelor care au dus la prăbuşirea elicopterului.

(w500)

TRAGEDIE AVIATICĂ MEDIAŞ. Dosarul privind prăbuşirea unui elicopter militar în judeţul Sibiu, incident soldat cu opt morţi şi doi răniţi, va fi înregistrat la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Cluj, a anunţat PÎCCJ.

(w500)

Dosarul privind prăbuşirea elicopterului militar aparţinând Bazei Aeriene Câmpia Turzii va fi înregistrat la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Cluj care va efectua urmărirea penală în cauză, a anunţat, vineri, Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

(w500)

„La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din trei procurori militari şi specialişti-criminalişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Dosarul va fi înregistrat la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Cluj care va efectua urmărirea penală în cauză”, a precizat Biroul de presă al PÎCCJ, printr-un comunicat de presă.

EXCLUSIV: Primele IMAGINI de la tragedia în care au murit opt militari