TRAGEDIE AVIATICĂ UCRAINA: Doborârea avionului malaezian a făcut încă o victimă

Prăbuşirea avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines a făcut încă o victimă: un olandez de 93 de ani, care a murit din cauza "durerii de nedescris" provocate de pierderea unicei sale fiice, a ginerelui şi celor doi nepoţi.

27 iul. 2014, 16:06
TRAGEDIE AVIATICĂ UCRAINA: Doborârea avionului malaezian a făcut încă o victimă

Hendrik Palm, în vârstă de 93 de ani, a fost doborât de „durerea de nedescris provocată de pierderea fiicei sale Erla, a ginerelui său Rob şi a celor doi nepoţi ai săi, Merel şi Mark”, se spune în necrologul publicat în ziarul local De Stentor, informează Agerpres.

În text se precizează că Hendrik Palm, locuitor din Roden (nord), a decedat marţi, la cinci zile după prăbuşirea avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines, care avea 298 de persoane la bord, dintre care 193 de olandezi. O zi de doliu naţional a fost decretată miercuri în Olanda.

Mass-media olandeze au raportat că familia, care locuia de asemenea în Roden, călătorea în Malaezia pentru a-şi petrece acolo vacanţa. Merel, nepoata lui Hendrik, avea 17 ani, în timp ce fratele ei Mark avea 12 ani.

Intervievat de televiziunea regională RTV Drenthe, un văr de-al Erlei a declarat că tocmai aceasta era cea care se ocupa mai mult de tatăl ei, văduv şi infirm.

Numeroase condoleanţe au fost publicate pe internet. „Dragă domnule Palm, îmi pare nespus de rău că aţi murit de inimă frântă, dar sper că dumneavoastră şi fiica dumneavoastră v-aţi regăsit”, a notat „o mamă” într-un comentariu.

Numeroase corpuri neînsufleţite au fost deja transportate în Olanda pentru a fi identificate, însă altele mai sunt încă la locul prăbuşirii, unde munca anchetatorilor este încetinită de luptele care se intensifică.

CITEŞTE ŞI: Poliţiştii australieni şi olandezi au RENUNŢAT să vină la locul TRAGEDIEI din Ucraina, de teama violenţelor