TRAGEDIE COLECTIV. Părinţii lui Alex Pascu, răpuşi de durere. Au dispărut după moartea fiului lor

A trecut aproape o luna de la drama din Colectiv, iar de atunci, parinti, frati, surori, soti sau iubiti isi plang necontenit mortii.

30 nov. 2015, 10:51
TRAGEDIE COLECTIV. Părinţii lui Alex Pascu, răpuşi de durere. Au dispărut după moartea fiului lor

60 de familii au fost distruse pana in aceasta clipa de incendiul devastator si alte 75 se roaga pentru ca rudele lor, aflate in spital, sa supravietuiasca. Printre mamele care si au ingropat copiii se numara si Ana Pascu, vicepresedinte al Federatiei Romane de Scrima.

In seara fatidica, fiul sau, Alex Pascu, se afla in club pentru ca era unul dintre cei cinci membri ai trupei Goodbye to Gravity. Tanarul de 32 de ani a ajuns la spital in stare grava, cu arsuri interioare si exterioare grave.

Citeşte şi O LUNĂ de la TRAGEDIA DIN COLECTIV. Scrisoarea emoţionantă a surorii unui tânăr mort în incendiu

A murit in aeroport

Pentru a avea sanse mai bune de recuperare, Alex Pascu a fost transferat la o clinica privata din Franta, insa corpul lui a cedat pe aeroportul din Paris, acolo unde s-a si inregistrat decesul. Alex a fost condus pe ultimul drum de mii de cunostinte, insa parintii acestuia nu si-au revenit nici acum:

Citeşte şi Unul dintre răniţii din Colectiv a împlinit 18 ani în spital. A avut parte de o SURPRIZĂ de proporţii

„Doamna Ana Pascu este cazuta psihic, nu si-a reluat munca la federatie, nici macar nu am vazut-o de atunci. Stiu ca nici sotul ei nu si-a reluat activitatea. Probabil ca au nevoie de timp pentru a se obisnui cu durerea, pentru a asimila ceea ce li se intampla. Este cumplit. Pentru sotii Pascu urmeaza clipe grele, pentru ca Alex era singurul copil”, a declarat un apropiat a fostei mari sportive.