TRAGEDIE de PAŞTE. Tată şi fiu, găsiţi MORŢI în locuinţele lor din aceeaşi curte

Doi bărbaţi, tată şi fiu, în vârstă de 80 de ani, respectiv 35 de ani, din Vaslui, au fost găsiţi decedaţi, duminică, în locuinţele lor situate în aceeaşi curte. Cea care i-a găsit este fiica bărbatului de 80 de ani. Poliţiştii au deschis, luni, un dosar penal pentru ucidere din culpă.

08 apr. 2018, 13:34
TRAGEDIE de PAŞTE. Tată şi fiu, găsiţi MORŢI în locuinţele lor din aceeaşi curte

Cea care i-a găsit este fiica bătrânului, care, îngrijorată că nu şi-a mai văzut fratele şi tatăl de două zile, a mers să vadă ce se întâmplă. Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, bărbaţii au fost găsiţi decedaţi, fără urme vizibile de violenţă, echipajul medical trimis la faţa locului neputând face nimic pentru salvarea celor doi.

O nouă tragedie de Paşte: cel puţin 14 copii au murit după ce un autocar cu juniori s-a ciocnit frontal cu un autocamion VIDEO

„Am fost anunţaţi printr-un apel la 112 de către o rudă că cei doi bărbaţi au fost găsiţi decedaţi în cele două imobile în care locuiesc, imobile ce se află în aceeaşi curte. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că cei doi bărbaţi nu au semne de violenţă pe corp şi nici nu a fost forţată vreo uşă sau vreo fereastră din imobilele respective”, a declarat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, pentru Mediafax.

Potrivit acestuia, anchetatorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad continuă cercetările şi au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Urmează să vedem dacă se dispune efectuarea necropsiilor şi, în funcţie de rezultatele acestora, se va dispune în consecinţă”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Potrivit oamenilor legii, bătrânul de 80 de ani avea probleme medicale, dar fiul său era sănătos, decesul lui fiind considerat suspect. Oamenii legi iau în calcul şi posibilitatea ca cei doi să fi consumat alimente sau lichide otrăvitoare, însă este doar o ipoteză, care se va lămuri după examinarea făcută de medicii legiști.

Cadavrele celor doi bărbaţi vor fi transportate la Vaslui, la Medicina Legală. Se presupune că cel doi au decedat în urmă cu aproximativ 3 zile.