Tragedie din dragoste. O adolescentă a fost găsită spânzurată lângă un bilet de adio. Peste o lună îşi serba aniversarea de 16 ani

O adolescentă de 16 ani din Teslui, județul Olt, elevă la Liceul cu Program Sportiv Slatina, a fost găsită fără suflare în dimineața de sâmbătă.  

RomaniaTV.net
23 iun. 2018, 16:05
Tragedie din dragoste. O adolescentă a fost găsită spânzurată lângă un bilet de adio. Peste o lună îşi serba aniversarea de 16 ani

În dimineaţa zilei de 23 iunie 2018, în jurul orei 7:00, un bărbat din comuna Teslui a sesizat faptul că vecina sa, o tânără în vârstă de 16 ani este spânzurată de grinda unei anexe gospodăreşti. În proximitatea cadavrului a fost găsit un bilet de adio în care minora îşi xplica gestul. Motivul pentru care copila a decis să-şi pună capăt zilelor a fost despărţirea recentă de iubitul său. Nu sunt suspiciuni de omor, scrie Gazeta de Olt.

Tânăra se numea Larisa Cosmina, iar luna viitoare, pe 12 iulie, şi-ar fi sărbătorit ziua de naştere. Se pare că tânăra fusese părăsită de iubitul ei și nu a putut suporta suferința, conform unor surse din cadrul anchetei. Tânăra a fost găsită spânzurată de grina unei anexe gospodărești, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu. Ea a lăsat și un bilet de adio. 

„În dimineaţa acestei zile, un bărbat din comuna Teslui a sesizat faptul că vecina sa, o minoră în vârstă de 16 ani, este spânzurată de grinda unei anexe gospodăreşti. În proximitatea cadavrului a fost găsit un bilet de adio în care îşi explică gestul. Nu sunt suspiciuni de omor”, a declarat Grigorescu.
 

Prietenii fetei au postat zeci de mesaje pe contul de socializare al acesteia.“Rămas bun suflet drag..ai plecat si ne-ai lăsat..Mereu ai fost o fată puternică care nu renunța niciodată….ai fost perfectă..frumoasă, inteligentă, curajoasă…Te-ai dus prea devreme. Nu te voi uita niciodată”, a scris o prietenă. “Dumnezeu sa te odihnească în pace, suflet drag!”, mai scrie o altă tânără. “Dumnezeu sa o ierte, nu trebuia să facă asta. Avea tot viitorul în față. Mare păcat, o fată așa frumoasă”, este un alt mesaj de condoleanţe.