TRAGEDIE. Două culturiste AU MURIT într-un accident rutier la întoarcerea de la Campionatul Mondial de la Bistriţa

Oraşul Kovacica din Serbia a fost scena unei tragedii care a umbrit bucuria competitorilor de la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness de la Bistriţa. Două sportive de mare valoare, Branislava Jovanovic (48 ani) şi Milica Beslac (16 ani), şi-au pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie, produs în noaptea de duminică spre luni.

13 nov. 2017, 19:45
TRAGEDIE. Două culturiste AU MURIT într-un accident rutier la întoarcerea de la Campionatul Mondial de la Bistriţa

Branislava Jovanovic a fost una dintre cele mai bune şi mai cunoscute culturiste din Serbia, multiplă campioană naţională a ţării sale şi a Balcanilor, la Campionatul din Bistriţa ocupând un meritoriu loc 4.

Milica Beslac, considerată cea mai mare speranţă a culturismului sârb, a fost membră a clubului de fitness Bim Dzim din Barajevo, Serbia, fiind declarată în 2015 cel mai bun atlet de la concursul de la Apatin. În anul 2016 a fost campioana Balcanilor la categoria de până la 16 ani, iar cu două săptămâni înainte de tragedie a câştigat trofeul naţional din Serbia.

În cumplitul accident şi-a pierdut viaţa şi mama tinerei, în timp ce tatăl acesteia, care se afla la volanul autoturismului, a ajuns în stare gravă la spital.